.

.

Спален чувал vvfelixl за Новородено, Бебешки Носимое Одеяло с Прекрасни Розови Цветове, Преходен Спален чувал за Бебета, Костюм за сън за деца от 12-24 Месеца

Спален чувал vvfelixl за Новородено, Бебешки Носимое Одеяло с Прекрасни Розови Цветове, Преходен Спален чувал

BGN 17.59
Налично

?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване.? Достатъчно голям диапазон на простор : спален чувал за бебето дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави предоставя на детето по-голяма свобода на движенията.L в продължение на 12-24 месеца.
S за 0-6 месеца.лека и дишаща. ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване.L в продължение на 12-24 месеца.
S за 0-6 месеца.М в продължение на 6-12 месеца. ?Размер : Размер на спалния чувал е подходящ за новородени деца на възраст до 2 години, детски спални чували и запазват топлина и комфорт.?Размер : един Размер става за новородени деца на възраст до 2 години, от детски спални чували, за да се запази топлина и комфорт. ?Материал : Луксозен детски спален чувал с розови цветя, изработени от чиста памучна тъкан, която е мека и удобна, а в средата със слой е направен от изкуствена памук, коприна, което го прави по-топъл и комфортен.? 2 начина за двоен цип : Луксозен спален чувал с розови цветя за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, безопасно проектиране, няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип и по-безопасни за използване.Спален чувал за бебето S в 0-6 месеца M на 6-12 месеца, L за 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ? Применимая сцена : този спален чувал за бебета е подходящ като одеяла за съня на бебето, ежедневни дрехи за дома, за къмпинг, на закрито, на открито и т.? Една чудесна идея за подарък : Този сладък детски спален чувал за бебето-страхотна идея за подарък за новородено, в първия ден на раждането, за детската душа. ?Инструкции за пране : Костюм за сън могат да се перат в машина, на ръка, гали, да НЕ се избелва и дълго накисване, а също и да изложи сухо почистване.

R

Най-добри оферти в категория