.

.

Peiiwdc Купа За Хранене на домашни любимци, Повишени Наклонена Повдигнати Купа За Домашни Котки, Кучета, съд За Вода, Предотвращающее Обратен Поток, Захранващи За Хран?

Peiiwdc Купа За Хранене на домашни любимци, Повишени Наклонена Повдигнати Купа За Домашни Котки, Кучета, съд

BGN 38.77
Налично

✪ Купа за котки срещу повръщане : Плитък устата в подходящо положение по отношение на желудку, това помага на котката-лесно да поемат и улеснява периодично повръщане.
. ✪ Наклоняемая купа за котешки храни : Благодарение на дизайна с ъгъл на наклон на храната не се разгражда или не попада в център, който предотвратява загубата на храна от купичката, която улеснява яденето на вашата котка.Купа за домашни животни предлага лесен яде и комфортен вылизывание за вашия домашен любимец. подходящ за котки с плоски красива глава.
. ✪ Стабилна поставка : В долната част на рамката има три крака, които пречат за неговото преместване напред-назад.След ефективно тестване на купата притежава отлична устойчивост, за да се гарантира, че храната няма да опрокинута, поддържайте чистота на пода.Драстично намалява времето за създаване на безредици.
. ✪ Безопасно за домашни любимци : Купички за храна за домашни любимци са произведени от хранително-пластмаса, нетоксичен, без мирис, лек, със здрава структура, не чисти, лесни за почистване.Всички коефициенти за сигурност по-висока, отколкото при керамични чаши и купички от неръждаема стомана.ЗАБЕЛЕЖКА : НЕ бива да се МИЯТ В миялна машина.
. ✪ Дълбока купа за котки идеален за котки с плоски красива глава и големи мордочками, персийски котки, рэгдоллов, всички видове котешки котенца и кучета малки размери (кучета с тегло по-малко от 22 паунда).Също са подходящи за домашни любимци с плоска муцуна.
.

R

Най-добри оферти в категория